Çetin BOZKUR'tan büyük hamle...

Yapımına başlanan ancak yıllardır tamamlanamayan Devrek Belediyespor Tesisleri’nin tamamlanması için Mesut Özil ile protokol imzalandı. Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen yıldız oyuncunun adını taşıyacak “Mesut Özil Spor Kompleksi” kısa bir sürede tamamlanarak hizmete açılacak.

Yayın: 15 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 15.06.2020 18:14:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İlçemizin futbol takımı olan ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Devrek Belediyespor’a yıllardır tamamlanamayan Spor tesisinin, tamamlanması için imzalar atıldı.

Devrekli olan ve Arsenel forması giyen, Mesut ÖZİL’in yaptıracağı tesis için harekete geçen Belediye Başkanımız Çetin BOZKURT’un yoğun girişimleri sonucu tesisin tamamlanması ve açılışı için protokol imzalandı. Hemşehrimiz yıldız futbolcu Mesut ÖZİL’in ilçemiz adına gerçekleştireceği tesisin kısa sürede açılışı gerçekleştirilecek olan ve  açılışa Mesut Özil de katılacağı öğrenildi.

 

 

Konu hakkında açıklama yapan Devrek Belediye Başkanı Çetin BOZKURT,

“Hemşerimiz ve gururumuz Arsenal forması giyen yıldız oyuncu Mesut Özil’in maddi desteğinin yanında manevi desteği de almaktan büyük gurur ve onur duyuyoruz.  Yıllardır yapılması beklenen ancak yılan hikâyesine dönen tesis için beklenen an geldi ve protokol imzalandı. Bu duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz”  dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.