Bu marketin manav fiyatları şaşırttı..

Bölgenin önemli firmalarından olan ve uyguladığı fiyat politikası ile vatandaşların takdirini kazanan Özmar Alışveriş Merkezi'nin sahibi Mevlüt Özdemir, sosyal paylaşım adresinden bilgilendirmeye devam ediyor.

Ekonomi Yayın: 28 Nisan 2020 - Salı - Güncelleme: 28.04.2020 20:53:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İlçede bazı marketlerin fiyatları yüksek tutmasına vatandaşlar sosyal medyadan da büyük tepki gelmişti.  İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın vatandaşların fahiş fiyatlardan alışveriş yapmaması için harekete geçerek ilk etapta köy ve mahallelere seyyar satıcılar göndermiş ardından da belirli günler ilçede pazar yerinin kurulmasına karar vermişti. Pazar yerinin kurulması ile fiyatlar da tartışmaya açıldı. Kimine göre fiyatlar yüksek kimine göre yarı yarıya düştü kimine göre ise fiyatlardaki düşüş çok cüzzi. Özdemir de bu konulara ilişkin şu paylaşımı yaptı: "Sebze ve meyvede en iyi fiyatlar Özmar'da. Bakmayın siz 2-3 gündür belgesiz, bilgisiz atıp tutanlara, bilgisi olmadan fikir beyan edenlere, iddia ediyorum bizim fiyatlarımız her yerden ekonomik, pazardan bile, buyurun kıyaslayınız."dedi.

Kimisi fahiş fiyat peşinde kimisi indirim. Coronavirüs nedeni ile ekonomik sıkıntısı çeken çoğu vatandaş ise cebine en uygun olanı tercih etmekte. Bizde İşte  o fiyatları kıyaslamanız için fiyat ve ürünler broşürünü paylaşıyoruz.


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.