Bozkurt'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor...

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine, bugün de bir dizi hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Siyaset Yayın: 02 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 02.10.2020 20:18:16
Editör -
Okuma Süresi: 10 dk.
Takip EtGoogle News

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Belde Başkanı İsmail Üstün, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının yanı sıra bazı köy ve mahalle muhtarları; Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Muharrem Ali Köse, S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Seçkin Turhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Başkanı Kaan Kocaman ve Teknik Heyet, Ormanlı önceki Belediye Başkanlarından Fikret Uzun ile Almanya Ormanlılılar Derneği Temsilcisi Varol Aksoy AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileğinde bulundular.

BOZKURT: “SORUNLARI ÇÖZME NOKTASINDA BİRLİKTE ADIM ATACAĞIZ”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’na günün ilk ziyareti Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Belde Başkanı İsmail Üstün, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile beldedeki bazı mahallelerin ve köylerin muhtarları tarafından gerçekleştirildi.

Ziyarette, konuklarına hitaben bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Saffef Bozkurt; “Ormanlı’dan çıkmış biri olarak sizleri burada ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyuyorum” dedi.

Ormanlı’nın sorunlarını çözme noktasında birlikte hareket edeceklerini ifade eden Bozkurt, şunları söyledi:

“Biz, sizlerle her zaman beraberiz. Ormanlı’nınsorunlarını çözme noktasında Sayın Belediye Başkanımızla, Belde Başkanımızla, Belediye Meclis Üyelerimizle beraberiz. Sorunlara hakimiz. İnşallah bundan sonraki süreçte sorunları çözme noktasında hep birlikte adım atacağız, hep birlikte yürüyeceğiz. Ormanlı’yı bir adım ileri götürme noktasında elimizden gelen tüm mücadeleyi sergileyeceğiz. Gerçekten yükümüz ağır, bu yükü hafifletmede Ormanlılıhemşehrilerimizin desteği bizlere çok önemli derecede yardımcı olacaktır. Sizlerin desteğinize, arkamızda dimdik durmanıza ihtiyacımız var; duracağınıza da inanıyorum. Verdiğiniz, vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ediyorum.”

BAŞOL: “TEŞKİLATIMIZIN BAŞARILI OLMASINI İSTİYORUM”

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol da konuşmasında, özellikle kalabalık bir şekilde İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etmek istediklerini bunun da Ormanlı’nın, Saffet Bozkurt Başkanlığındaki AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nın yanında şeklinde algılanması gerektiğini ifade etti.

İlçe Teşkilatı’nın talimatları doğrultusunda göreve hazır olduklarını belirten Başol, şunları kaydetti:

“Yıllardır siyasetin içindeyim. Tabii ki makamlar her zaman gelip geçici, kişiler bakidir. Bugün biz varsak, yarın birileri gelecek geçmişte gördüğümüz gibi. Benim her zaman söylediğim bir şey var, biz teşkilatçıyız; teşkilat anlayışıyla yetiştik. Bugün başımızda, önümüzde kim varsa onunla birlikte hareket etmeyi kabullendik. Dolayısıyla ben öncelikle Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyorum. Ben, teşkilatımızın başarılı olmasını istiyorum. Bu teşkilat başarılı olursa bizlerin başarılı olacağını düşünüyorum. Sizlerin de takip ettiği gibi herkesin gözü, kulağı Türkiye’de. Biz güçlü olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü almalıyız.  2023 çok önemli, bir seçimimiz olacak inşallah. Elbirliğiyle kenetlenip bir olacağız ve 2023’te yine tek başına iktidar olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Biz Ormanlı olarak buna kenetlenmiş durumdayız. Ormanlı’nın kayda değer biri olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Doğma büyüme Ormanlı’lıyım, 7 yıldır da Belediye Başkanıyım; sağ olsunlar insanlarımız bizi hep desteklediler, görmek istedikleri yerlerde gördüler, buldular. Bizler de onlara layık olabilmek için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Başkanımızın da söylediği gibi gerçekten yükümüz ağır. Allah devletimize zeval vermesin. Bizler, İlçe Teşkilatımızdan gelecek talimatlar doğrultusunda Ormanlı ve çevresi için göreve hazırız.”

KÖSE: “SİZDE SAMİMİYET, TEVAZU VE GAYRET VAR”

Ormanlı heyetinin ardından Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Muharrem Ali Köse ile S.S. ErbirlikKarayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Seçkin Turhan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlayan Bozkurt, misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Köse, Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerinin AK Parti’ye heyecan, canlılık ve hareketlilik getirdiğini söyledi.

Bozkurt’un şahsında tüm Yönetim Kurulu Üyelerine ‘hayırlı olsun’ diyen Köse, “İnşallah başarılı olursunuz, ilçemize güzel hizmetleriniz olur” dedi.

Bozkurt’ta Köse’ye, “Sorumluluğumuz ve yükümüz ağır. İnşallah elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalışacağız. Üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Samimiyet, tevazu ve gayret bir arada olduktan sonra aşamayacağımız sorun olmaz diye düşünüyorum” derken; Köse de bunun üzerine “Sizde de o var Başkanım” dedi. Bozkurt, ayrıca Kooperatif olarak yaşayabilecekleri sorunlarda İlçe Teşkilatı olarak Su Ürünleri Kooperatifi’nin yanında olacaklarını ifade etti.

Ziyarette, S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Başkanı Seçkin Turhan da Bozkurt ve ekibine ‘hayırlı olsun’ diyerek; başarılı olmaları temennisinde bulundu. Bozkurt da her iki kooperatifin başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek, sürekli istişare içinde olacaklarını söyledi.

BOZKURT: “YANINIZDA OLDUĞUMUZU BİLMENİZİ İSTERİZ”

Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi ile S.S. ErbirlikKarayolu Yük Taşıma Kooperatifi yöneticilerinin ardından ise Zonguldak Ereğli Spor Kulübü yöneticileri AK Parti’yi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kaan Kocaman, kendisinin her zaman değişimden yana olduğunu belirterek; İlçe Başkanı Bozkurt ve Yönetimine başarı dileğinde bulundu.

Kulüp olarak faaliyet gösterdikleri branşlar hakkında Bozkurt ile istişarede bulunan Kocaman, “Ben yeniliğe ve değişime açık bir insanım. Kulüpte de buna özen gösteriyoruz. Burada da bir değişim oldu. Hakkınızda hayırlısı olsun. Başarılar diliyoruz” dedi. Bozkurt da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporun; başta gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması olmak üzere çok önemli bir şey olduğunu belirterek, “Gençliğin kazanılması anlamında önemli bir işlev görüyorsunuz. Tebrik ediyorum. Önümüzdeki süreçte bize bir şey düşerse yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi.

UZUN: “NİFAK SOKULMASINA İZİN VERMEYİN”

AK Parti İlçe Teşkilatı’na günün son ziyareti ise Ormanlı önceki Belediye Başkanlarından Fikret Uzun ile Almanya Ormanlılılar Derneği Temsilcisi Varol Aksoy tarafından gerçekleştirildi.

Ziyarette konuşan Uzun, 1989-2002 yılları arasında siyasette bulunduğunu ve Anavatan Partisi’nden Ormanlı Belediye Başkanlığı’na seçildiğini hatırlatarak, “Yönetim olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederseniz, dışarıdan nifak sokulmasına izin vermezseniz başarılı olursunuz; aksi takdirde hiçbir şey yapamazsınız” dedi. Bozkurt da Uzun’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, tecrübelerinden faydalanmak istediklerini söyledi.

Almanya Ormanlılılar Derneği Temsilcisi Varol Aksoy da Bozkurt ve Yönetimine ‘hayırlı olsun’ diyerek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Almanya Ormanlılılar Derneği’nin başta sağlık ve eğitim olmak üzere beldede güzel çalışmalara imza attığını örneklerle anlatan Aksoy, önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarının süreceğini ifade etti. Bozkurt’ta Aksoy’a teşekkür ederek, hem dernek çalışmalarında hem de iş hayatında başarılar diledi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.