Bitti derken 15 vaka daha..

Koronavirüs’te vaka sayılarının üst üste sıfırlandığı Zonguldak’ta özellikle Ereğli ve Alaplı’dan gelen vakalara sayı 822’ye yükseldi.

Gündem Yayın: 08 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 08.06.2020 12:17:04
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

Bölgemizde 63 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği Covid-19 salgını sürecinde Perşembe gününden Pazar geceye kadar ikisi maden işçisi olmak üzere 15 yeni vaka geldi. Vakaların beşinin Alaplı’dan gelmesi dikkat çekti. 50 maden işçisinin karantina altında tutulduğu TTK Kandilli işletmesinde ise iki günlük aranın ardından yeniden mesai başladı.  Kısıtlamaların kalkması ile tedbirlerde gösterilen esnekliğin sonucunda Zonguldak bölgesinde bir hafta içinde yeni vakaların görülebileceği belirtiliyor. Filyasyon ekibi  Ereğli, Alaplı ve Çaycuma Perşembe’de çalışmalarına devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.