Bıçakla öldüren şahıs tutuklandı.

Ereğli `de Mehmet Ç. yi kalbinden bıçaklayarak öldüren Mustafa G. tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi.

Asayiş Yayın: 21 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.08.2020 23:32:07
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Ereğli 'de Mehmet Ç. yi kalbinden bıçaklayarak öldüren Mustafa G. tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi. 

Ereğli’ye bağlı Pınarcık köyü mevkiinde yol verme tartışmasından çıkan kavgada 78 SH 981 plakalı otomobil sahibi Mustafa G., 67 AAK 142 plakalı otomobil sürücüsü Mehmet Ç. Yi kalbinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçmıştı.

Mustafa G. Jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmış, kavgada ağır yaralanan Mehmet Ç. İse önce devlet ardından da BEÜ hastanesine sevk edilmişti. Mehmet Ç. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmişti. 

Jandarma komutanlığında ifadesi tamamlanan Mustafa G. Adliyeye sevk edildi. Savcılık makamınca tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen Mustafa G. Mahkemece ‘Kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.