Belediye Başkanları'da uyardı.. Alaplıda Durum ciddi...

Kaymakamdan sonra, belediye başkanları da uyardı: Alaplı'da durum çok ciddi!...

Gündem Yayın: 27 Mayıs 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 27.05.2020 11:42:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Alaplı’daki iplik fabrikasında Kdz. Ereğli’den de çok sayıda çalışan var. Alaplı Kaymakamı  Vedat Yılmaz'ın ardından Belediye Başkanı Nuri Tekin ve ilçeye bağlı Gümeli Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Saydam, sosyal medya hesaplarından yaptıkları uyarılarda, durumun çok ciddi boyutlarda olduğunu bildirdi.

Alaplı'daki virüs vakalarındaki atışa dikkat çekerak etkili denetimlerin yapılacağını duyuran Başkan Saydam şunları ifade etti:

'SAYGI DEĞER GÜMELİ HALKI CORONA VİRÜS NEDENİYLE AK-AL DA VAKA SAYILARININ ARTMASI İLE TÜM ALAPLI KÖYLERİ VE GÜMELİ BELDEMİZDE SIKI DENETİM ALTINA ALINMIŞTIR...

65 YAŞ ÜSTÜ 20 YAŞ ALTI VE KARANTİNA ALTINA ALINAN VATANDAŞLARIMIZIN SOKAĞA ÇIKMALARI KESİNLİKLE YASAKTIR. SOKAĞA ÇIKACAK HALKIMIZIN MASKESİZ DIŞARI ÇIKMAMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

AYRICA SAHADA SOKAKTA MAHALELERDE SİVİL DENETİM EKİPLERİ SÜREKLİ DENETİM YAPACAKLARDIR.

DURUM ÇOK CİDDİ HALKIMIZIN CEZA YEMEMESİ İÇİN KENDİMİZİN ÇOCUKLARIMIZIN AKRABALARIMIZIN KOMŞULARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN LÜTFEN KURALLARA UYALIM. HALKIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ. KURALLARA UYALIM SAĞLIKLI KALALIM.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de şu paylaşımı yaptı:

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.