Beklenen yol bitecek!..

Kdz. Ereğli-Devrek yolundaki çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini söyleyen Bakan Karaismailoğlu, yaklaşık yarısı tamamlanan yolun kalan kısmının da bir an önce bitirilmesi için çalışmaları yakından takip ettiğini ifade etti.

Siyaset Yayın: 26 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 26.02.2021 20:56:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın da hazır bulunduğu ziyaret programında

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Adil Karaismailoğlu’na Ereğli-Devrek yolunun son durumu hakkında bilgi veren Başkan Bozkurt; yolun en kısa sürede bitilerek tam anlamıyla faaliyete geçmesini talep etti.

Bozkurt, yolun ulaşıma açılmasıyla sadece Ereğli ile Devrek ilçeleri arasındaki mesafenin kısalmayacağını, bunun yanında yol üzerinde bulunan köylerin de bir hareketlilik kazanacağını ifade etti.

Ereğli-Alaplı çevre yolunu da gündeme getiren Başkan Bozkurt, bu yolun yapılmasıyla da her iki ilçe merkezinde büyük bir rahatlama yaşanacağını vurguladı.

 

Bozkurt, sunum yaparak bilgi verdiği Ereğli-Devrek ve Ereğli-Alaplı çevre yollarının yanı sıra ilçenin diğer taleplerini de içeren bir dosyayı Bakan Karaismailoğlu’na teslim etti.

Başkan Bozkurt’u dikkatle dinleyen ve bir takım notlar alan Bakan Karaismailoğlu32 kilometrelik Ereğli-Devrek yolunun 14 kilometrelik kısmının tamamlandığını ifade ederek; kalan kısmının da bir an önce bitirilmesi için çalışmaları titizlikle takip ettiklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.