BB heyetinden, Posbıyık'ı ziyaret etti

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Cayak’ı misafir etti. Başkan Posbıyık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını getiren heyete “Kdz. Ereğli Belediyesi olarak 21. Sevgi, Barış, Dostluk Ödülü’müzün sahibi olan Sayın Ekrem İmamoğlu’nun şahsında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilişkilerimizi daha da geliştireceğiz” dedi.

Siyaset Yayın: 07 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 07.07.2020 16:32:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Cayak’ı makamında ağırladı.

İBB Mahalli İdareler heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Koordinatör Bülent Akköse, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a, İstanbul'u simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun selamlarını iletti.

Başkan Posbıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız SayınEkrem İmamoğlu’na ve sizlere teşekkür ediyorum. Kdz. Ereğli Belediyesi olarak 21. Sevgi, Barış, Dostluk Ödülü’müzün sahibi olan Sayın Ekrem İmamoğlu’nun şahsında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilişkilerimizi daha da geliştireceğiz” dedi.

Posbıyık, ziyaretçilerine minyatür Herkülheykeli ve Ereğli’ye özgü çeşitli hediyeler takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.