Bayramda hem yalnız bırakmadılar hem de geleneğimizi sürdürdüler...

Kdz. Ereğli Belediyesi pandemi süresince 3’üncü kez sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlara bayram şekeri, su ve kolonya ikram etti, maske dağıttı. Belediyenin canlı müzik aracı da mahalleleri dolaşarak müzik çaldı, çocuklara bayram şekeri dağıtıldı. Başkan Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, sahilde nefes alan vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı. Ayrıca Covid19 nedeniyle bu bayram tüm Türkiye'de olduğu gibi Kdz.Ereğli'de evde geçirmek zorunda kalan vatandaşlarımız için bayram geleneği olan şeker verme ikramını unutturmama adına evlere götürerek Kdz.Ereğli Belediyesi üstlendi.

Gündem Yayın: 25 Mayıs 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 25.05.2020 01:00:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın ilk günü koronavirüs salgını süresince 3’üncü kez sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş üstü vatandaşlara bayram şekeri, su ve kolonya ikram etti, maske dağıttı.

Pandemi süresince sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlar, 3’üncü kez izinli oldukları gün Ereğli sahilinde nefes aldılar. Kdz. Ereğli Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın ilk gününe denk gelen sokağa çıkma izninde 65 yaş üstü vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu. Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık da sahilde dolaşan vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.

MÜZİK ARACI MAHALLELERDE, ÇOCUKLARA BAYRAM ŞEKERİ

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından evlerinden çıkamayan vatandaşlara moral vermek için hizmete sunulan canlı müzik aracı da mahalleleri dolaşarak müzik yayını yaptı. Görevliler mahallerde çocuklara bayram şekeri dağıttı. Canlı müzik aracı bayram süresince 31 mahalleyi dolaşarak vatandaşlara moral vermeyi sürdürecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.