Batu Müftüoğlu’da “ADAYIM!”dedi.

İYİ Parti Milletvekili Adayı olan Batu Müftüoğlu İYİ Parti Merkez İl Başkanlığı seçiminde Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Adayı olacağını açıkladı.

Siyaset Yayın: 24 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 24.02.2020 00:06:13
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

PARTİDEN İHRACIM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

İyi Parti Zolguldak İl Başkanlığı sırasında açıklama yapan ve konuşmasının ilk başında,  Zonguldak olağan kurultayının şuan itibari ile çok güzel geçtiğini, Demokratik bir hava içinde geçen seçimin, dışarıdan yönetilen bir ilin çözümü noktasında, Partisinin oturma sürecinin temel taşı olarak nitelendirdiği bugünün güzel bir hava içerisinde geçtiğini ifade etti. Kara Elmas TV’den yöneltilen “-Partiden İhraç edildiniz mi?” soruna karşılık Müftüoğlu; İhraç konusunda şuanda ki sürecim, konumum, burada bulunma amacım halen  İYİ Partinin üyesi olmamdandır. Mahkeme, atanmış yönetimlerin ihraç konusunda yetkisi olmadığına karar verdi. Yargının üstünde de bir güç yok diye düşünüyorum. Siyasi Parti üyesi sorgulamasına girdiğimizde İYİ Parti üye listesinde ismim çıkıyor.

İSMİMİ OKUMAMASI NASIL BİR YÖNETİM OLDUĞUNUN GÖSTERGESİDİR

Zonguldak’ta partimin ilk kurucularından biri olarak, ayrıca genel seçimde İYİ Parti milletvekili adayı olan birine sayın il başkanımın ismimi okumayarak nasıl bir yönetim sergilediğinin de göstergesidir. Yapacak bir şey yok. Ama bugünden sonra partimize sağlam temeller üzerinde seçilerek ve seçerek yönetimler oluşturulacak. Atanarak değil!. Seçimle gelen adayı herkes kabul etmek zorunda, herkes aşikar şekilde saygı duymak zorunda. Sonuçlar geliyor bekliyoruz ifadelerinde bulundu.

BUNLARIN AYAK OYUNU TUTMAZ!

Batu Müftüoğlu Ereğli’de aday olacağı konusun da Ereğli’de kimse delegenin iradesine karşı koyamaz. Bizde tabiri caizse asker delege olmaz!. Bu partiye kimse alacaklı gelmedi, verecekli geldi. Bu Parti cesurlar hareketi. Sayın genel başkanımızın dediği gibi “-İnsanlar bu partiye gelirken coşkuyla geldiler.” Ben inanıyorum ki bizim delegemizle, bunların hiçbir ayak oyunu tutmaz. Bu insanlar inandığını yapan insanlar. Evet çok güzel olacağına inanıyorum. “ diyerek Ereğli ilçe başkanı olacağını açıkladı.  

BÜTÜN KÖYLERİ ve ŞEHRİ KUCAKLAYACAĞIM

Batu Müftüoğlu’nun Gazete Türk’e yaptığı açıklamada,  başkanlığında kurulacak olan Ereğli İYİ Parti İlçe yönetiminin bütün şehri ve köyleri kucaklayacak bir yönetim olacağını ve şuan ki mevcut parti binasını taşıyarak çarşı merkezdeki kendisine ait olan bürosunu İYİ Parti’ye tahsis edeceğini, böylece merkezi konumda yer alacak Parti binası halk ile iç içe bir konumda olacağını  söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.