Başkan'dan Başkan’a hayırlı olsun ziyareti…

Asayiş Yayın: 19 Nisan 2019 - Cuma - Güncelleme: 19.04.2019 10:13:24
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ereğli Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinden oluşan kalabalık grup 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden belediye başkanlığına seçilen Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette konuşan Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan “Değerli başkanımız Halil Posbıyık’a yeniden seçilmesi hasebiyle başarılar diliyoruz. Ereğli’ye güzel hizmetler yapacağına inancımız tam. Bizlerde Umum Servis Araçları Derneği olarak here zaman başkanımızın yanındayız” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise konuşmasında gerçekleşen ziyaretten dolayı Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan ve ekibi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a plaket takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.