“Basın Bayramını kutlarım…”

Ekonomi Yayın: 24 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2019 15:29:56
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş 24 Temmuz Basın Bayramı mesajında;

“Vatandaşımızın doğru haber alması, kamuoyunun sağlıklı oluşması, toplum sorunlarının sağlıklı bir şeklide tartışılmasında basının önemi artarak devam etmektedir.

Toplumu aydınlatan, dünyada yaşanan tüm olayların ve gelişmelerin bizlere aktarılması için gece gündüz demeden, gerekirse hayatlarını tehlikeye atarak büyük çaba sarf eden, her koşulda sorumluluk bilinciyle çalışarak bu zor görevi yerine getiren, başta yerel basın olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutlar, basın emekçilerine çalışma yaşamlarında başarılar dilerim.” İfadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.