Bakan Selçuk Ereğli'ye geliyor..

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun Cuma günüZonguldak'a gelecek olan Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk'un programının belli olduğunu bildirdi.

Eğitim Yayın: 10 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 10.03.2021 19:25:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Bakan Selçuk’un Ereğli İlçesinde Bilim Sanat Merkezi açılış töreni ve bir okul ziyaretinin ardından Zonguldak’a geleceğini belirterek; “Sayın Bakanımız 12 Mart Cuma günü ilimizde, önce Ereğli ilçemizde Şahin de Bilim Sanat Merkezimizin açılışını gerçekleştirecek. Daha sonra Terzi İlk Okulumuz ile birlikte olacak daha sonra ilimizde Özel Eğitim Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimize ziyarette bulunacak. Sonrasında ilimizdeki Valilik, Belediye Başkanlığı ve diğer ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra asıl amacı olan Ziya Öğretmen Eğitim buluşmaları kapsamında üniversitemizin konferans salonunda öğretmenlerimizde konferans verilecek tabi ki bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın Bakanımızı ilimizde ağırlamak bizim için çok önemli öğretmen ve öğrencilerimizde şuandan itibaren heyecan başladı. Sayın Bakanımız öğretimi değerli kılan sözleriyle bizi motive eden bir Bakanımız İnşallah en güzel şekilde ağırlayıp buradan mutlu gitmesini istiyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.