Ayakkabısı hırsızı ele verdi..

11.09.2020 tarihinde hırsızlık yaptığı şüphesiyle gözaltına alınan şahısı iş yerinde bıraktığı ayak izleri ile evde yapılan arama sonucunda bulunan nike marka ayakkabının tabanındaki izler tuttarlık gösterdi.

Asayiş Yayın: 11 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 11.09.2020 20:53:12
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

Kışla Mah Potbaşı mevkii K. Pastanesi isimli işyerinde meydana gelen hırsızlık olayında 3100 tl para çalınmış olup  Ereğli Emniyetinin titiz çalışmaları sonrasında şüpheli olarak gözaltına alınan 1992 doğumlu  Y. Y. isimli İşsiz- Cinsel Taciz, Hırsızlık, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından kayıtları bulunan şüpheli gözaltına alındı.

Ereğli Emniyeti şüpheli şahsın ikametinde  yaptığı aramada olay yerinde tespit edilen ayakkabı izine benzer 1 adet nike marka şüpheliye ait ayakkabı  buldu ve el koydu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.