ATV devrildi, ağır yaralandı...

Teknoloji Yayın: 17 Ağustos 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 17.08.2019 21:08:54
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği ATV devrildi. Kazada yaralanan sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza Kavaklık Mahallesi birinci köprü girişinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre çarşı merkezinden alış veriş yapan ve kullandığı ATV ile evine giden 85 yaşındaki Muzaffer Ü., köprü girişinde ATV’nin kontrolünü kaybetti. ATV’nin devrilmesi ile yerde sürüklenen ve başından aldığı darbe ile ağır yaralanan yaşlı adam için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırılan Muzaffer Ü.nün durumun ağır olduğu öğrenildi. Plakası ve ruhsatı olmayan ATV çekici ile yediemin otoparkına kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.