Aslan Başkan böle dememeliydi...

Her fırsatta, "Kdz. Ereğli İl olsun ki, sanayi yatırımları alabilsin" diyen Aslan Keleş, ilçenin TSO başkanlığına oturunca 'Ereğli İl olursa altın mı bulacağız?" sözleri ilçedeki iş dünyasını ve TSO üyelerini üzdü.

Siyaset Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 19:59:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Ereğli'yi Batının Hakkarisi olarak nitelerkenZonguldak Kanal Z'de yayınlanan canlı yayındaki Karadeniz Ereğli ile ilgili sözleri büyük tepki çekti.

TSO Başkanı Arslan Keleş, geçtiğimiz gün gazeteciler Murat Altay ve Simge Kırlı'nın Kanal Z'de yayınlanan Zonguldak'ın Nabzı programına konuk oldu. Keleş'in canlı yayında gazeteci Simge Kırlı'nın 'Ereğli'nin İl Olması' ile ilgili sorusuna verdiği cevap Ereğlilileri şok etti.

KELEŞ, 'EREĞLİ İL OLSUN DİYE BİR DERDİMİZ YOK'...

Keleş, Kırlı'nın sorusuna 'Ereğli o fırsatı kaçırdı.', diyerek başladığı cümlesine, "Bizlerin Ereğli il olsun, diye bir derdimiz yok. Ereğli il olmaya hazır değil. İl olunca altın mı bulacağız", şeklinde devam etti.

Programı izleyen Ereğlililer tarafından büyük tepki toplayan Keleş'e yorumlarla vatandaşlar tepki gösterdi.

'EREĞLİ İL OLMALIDIR' TOPLANTISI DÜZENLENMİŞTİ

Bilindiği üzere 2018 yılında Ereğli'nin önde gelen siyasetçileri ve STK'ları 'Ereğli İl Olmalıdır' adı altında toplantılar düzenlemiş, sosyal medyada Kdz. Ereğlili vatandaşlar profil fotoğraflarını değiştirerek; plaforma destek vermişlerdi.

Programın ilerleyen bölümlerinde siyaseti düşündüğünü söyleyen Keleş'in Karadeniz Ereğlilileri kızdıran bu sözlerinin ardından siyasete nasıl bir giriş yapacağı merak konusu oldu..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.