Antrenmanları Erdemir stadında...

Dünya Yayın: 14 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 14.01.2020 20:08:02
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Erdemir-Ereğli arasında yaşanan vidanjör krizi sonrası, Erdemir, Ereğli Belediye Sporlu oyuncuların Erdemir Kapalı Spor Salonu ve Göztepe Stadındaki antrenmanı servis yaptı. Dikkat çeken bu haber, kamuoyunda vidanjöre misilleme olarak algılandı.

Erdemir'den yapılan açıklama şöyle: Ereğli Paravolley Takımı’nın iki antrenörü ve 14 sporcusu haftanın iki günü Erdemir Spor Salonu’ndaki Fitness alanında kondisyon çalışmalarını gerçekleştiriyor. Geçmişinde Türkiye şampiyonluğu bulunan ve Milli Takıma çok sayıda oyuncu gönderen Ereğli Paravolley Takımı, yeni başarılara imza atmak için tempolu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Diğer yandan TED Koleji ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Voleybol Takımı da çalışmalarını Erdemir Spor Salonu’nda gerçekleştirirken, Erdemir çalışanlarının çocuklarına yönelik kış spor okulları da sürüyor.  

Erdemir Futbol sahası da halka hizmet vermeye devam ediyor. Ereğli Belediye Spor Alt Yapı Takımı, Gülüç Belediye Spor ve ilçede faaliyet gösteren iki veteran futbol takımı çalışmalarını Erdemir Stadı’nda gerçekleştiriyor.

Ayrıca Aralık 2019’dan bu yana 1. Amatör ligine ait 5,  U19 ligine ait 3 ve U16 ligine ait 1 maç Erdemir Stadı’nda oynandı. Ereğli Belediye Spor A Takımı da 9,11-12-13 Aralık, 4 ve 5 Ocak tarihinde antrenmanlarını Erdemir Stadı’nda gerçekleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.