Antalya Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye oldu…

Ekonomi Yayın: 07 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.11.2019 13:24:17
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Alaplı Belediyesi Kasım ayı Meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Başkan Vekili Yaşar Çevik, Başkanlığında gerçekleşen toplantıda görüşülen Belediyemizin 2020 Mali yılı bütçe kararnamesi ve tahmini gelir-gider bütçesi görüşülmesi bütçe komisyonun sevk edildi.

Toplantının 2. gündem maddesi olan Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kardeş Belediye olunması maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Vekili Yaşar Çevik, yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımız Nuri Tekin’in Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile yaptıkları görüşme neticesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi ile kardeş Belediye olma yolunda ilk adımı atmıştık. Meclisimizden yetki alınması gerekiyordu. Bugünde meclisimizin verdiği yetkiyle Antalya Büyükşehir Belediyesi ile kardeş Belediye olduk. Alaplı için Hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Meclis 2. oturumu 08.11.2019 tarihinde yapılacağı bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.