Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde kadro zenginliği...

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde kadro zenginliği şaşırtıyor.

Eğitim Yayın: 22 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.04.2020 18:28:41
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Bilindiği üzere Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 1 Milli Eğitim Müdürü 2 Şube Müdürü kadrosu bulunuyor. Şuan da 2 Şube Müdürü olması gereken müdürlükte 2 asil, 1 vekalet olmak üzere 3 Şube Müdürü bulunuyor. 

Alaplı Milli Eğitim'de yaklaşık 2 sene önce boş olan kadroya vekaleten atanan Abdulvehap Demirel yerine asaleten atama yapılmasına rağmen göreve devam ettiriliyor. Alaplı Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve mevzuatta olmayan Şube Müdürlüğü kadrosunda devam eden Şube Müdürü'nün kim veya kimler tarafından desteklendiği bilinmezken konu ile ilgili olarak Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik'in ısrarla Demirel'İ yanında tutmaya çalışması ise akıllarda soru işareti bırakıyor.

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü'nde Şube Müdürlüğü görevinde asaleten Suat Günay ve Hikmet Asar bulunurken Abdulvehap Demirel ise halen görevini vekaleten yürütüyor..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.