Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan aday değil..

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan Merkez İlçe Kongresi’nde aday olmayacağını açıkladı.

Siyaset Yayın: 07 Haziran 2020 - Pazar - Güncelleme: 07.06.2020 23:22:19
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan Koronavirüs sebebi ile ertelenen kongre sürecinin yeniden başlaması ile birlikte Merkez İlçe Kongresi’nde aday olmayacağını açıkladı. 
Çağlayan, Ak Parti Genel Merkezi ile yaptığı görüşmeler sorası yeniden aday olmayacağını belirterek “Önce şehrim önce partim diyerek aldığımız emaneti devretmeye karar verdik” dedi. 


Mustafa Çağlayanın açıklamasında:
“17 Ekim 2017 yılında AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini aldık. Geçmiş süre içerisinde hamdolsun, emaneti en üst seviyelere  taşıdık. Yerel seçimlerde bize bağlı olan tüm belediyeleri kazanıp 4'te 4 yaparak görevimizi onurlandırdık. Bir dava yolu ile  çıktığımız yolda tüm teşkilatımız ile birlikte çok güzel anılar biriktirdik. Bu zaman içerisinde bizim ile birlikte yürüyerek davamızın peşinde sevdamız ile beklentisi olmadan gece gündüz çalışan tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Sizler sayesinde büyük başarılara imza attık atmaya da devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde  şehrim ve partim diyerek aldığımız emaneti devretmeye karar verdik. Emanetin en yukarıda tutulabilmesi için mücadelemizi, çalışmalarımızı, tüm desteğimizi sürdüreceğiz. Genel merkezimiz ile yaptığımız görüşme neticesinde tekrar aday olmamaya karar verdik. Bizlerin her zaman destekçisi olan genel merkez il koordinatörümüze, teşkilat başkan yardımcımız ve teşkilat başkanımız Erkan Kandemir'e saygıyla teşekkür ederim. 
İl başkanımız Sayın Zeki Tosun'a ve  tüm kademelere teşekkür ederim.
Merkez İlçe Başkanlığı'na yeniden aday değilim fakat  2002 yılında sandık görevlisi olarak başladığımız partimizin ve inandığımız davanın, gönlümüzde hissettiğimiz sevdanın peşinde yolumuza devam edeceğiz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.