AK Parti Gençlik Kolları kongresine Covid-19 engeli

AK Parti Gençlik kolları olağan kongresi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Berat Gülay’ın covid-19’a yakalanması sonucu ertelendi..

Siyaset Yayın: 22 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 22.10.2020 20:11:15
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Konuyla ilgili AK Parti'den yapılan açıklama şöyle:

Zonguldak İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Sayın Berat Gülay'ın Korona virüs (Kovid-19) test sonucu pozitif çıkmıştır. Gençlik Kolları Yönetimlerimizde şuan Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan veya herhangi bir belirtiye sahip başka bir kişi yoktur. Bu vesileyle, tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Yaşanan bu gelişme üzerine tedbir amacıyla, önümüzdeki 2 hafta içerisinde yapılacak olan kongre ve toplantılarımız ertelenmiştir.

Bu nedenle, 23 Ekim Cuma günü yapılacağını sizler vasıtanızla kamuoyuna duyurduğumuz Kdz. Ereğli 6. Gençlik Kolları Olağan Kongremiz ileri bir tarihe ertelenmiş olup; yeni tarih belirlendiğinde sizlerle paylaşılacaktır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.