AK Parti Ereğli İlçe kongre tarihi belli oldu..

Nisan ayında yapılması planlanan fakat Covid-19 nedeniyle ertelenen AK Parti Ereğli İlçe kongresinin yapılacağı tarih belli oldu.

Siyaset Yayın: 15 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 15.06.2020 18:47:36
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz Nisan ayında yapılması kararlaştırılan ve mevcut ilçe başkanı M. Fatih Çakır'ın yeniden aday olmayacağını bildirdiği, AK Parti Ereğli İlçe kongresinin Ağustos ayında yapılacağı kararlaştırıldı..

Kongre takvimi AK Parti İl Başkanlıklarına gönderilmeye başlandı..

ÇAKIR, ADAY OLACAK MI?

Kulislerden sızan bilgilere göre; AK Parti Genel Merkezinin telkinleriyle yeniden aday olmayacağını açıklayan mevcut ilçe başkanı Fatih Çakır, yakın çevresine genel merkezden onay aldığını ve yeniden aday olacağı şeklinde. Genel Merkez'den adayda aranan kriter bilgilere göre de adaylığını açıklayacak kişide 35 yaş sınırı alınan bilgiler arasında.

ÜÇ İSİM ÜZERİNDE DURULUYOR..

AK Parti Genel Merkezine yakın kaynaklardan edinilen net bilgiye göre, AK Parti, Ereğli'de 3 isim üzerinde duruyor. Yakın bir zaman sonra bu isimlerin, Ereğli'de kanaat önderlerine sorulacağı ve ona göre karar verileceği belirtiliyor.. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.