7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz..

Kdz.Ereğli Çayırlı bölgesi muhtarları AK Parti İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt’u ziyaret etti..

Siyaset Yayın: 14 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 14.09.2020 17:40:40
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli'ye bağlı Çayırlı köyü ve civar köylerinden biraraya gelen yaklaşık 30 köy muhtarı AK Parti İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bozkurt, toplumun aynası olarak nitelediği muhtarlar için "Cumhurbaşkanımızında dediği gibi, muhtarlarımızla birlikte eleke, gönül gönüle çalışacağız. Bundan kesinlikle kuşkunuz olmasın. Bize ulaştırdığınız sorunlarınızı ivedilikle çözmek için elimizden geleni yapacağız", şeklinde konuştu..

 

EN BÜYÜK SORUN SU!..

Köylerdeki sorunlarını Bozkurt'a anlatan muhtarlar, en büyük sorunlarının su sorunu olduğunun altını çizdi.. Özellikle pandemi sürecinde kişisel hijyende su olmadığı için büyük sorun yaşadıklarını belirten muhtarlar, sorunun çözülmesi için Bozkurt'tan destek istedi..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.