33Yıllık Tecrübe, "Doğa Koleji"

Karadeniz Ereğli'de 1986 yılından bu güne ’ Bir Öğretmenler Kuruluşudur’ sloganıyla Eğitim-Öğretim alanında öncü kuruluş olan Özel Utku Eğitim Kurumları Doğa Koleji’nde kayıt dönemi başladı.

Eğitim Yayın: 01 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 01.03.2020 23:13:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

“33 YILLIK TECRÜBE”

Kısa bir süre önce İTÜ Vakfı bünyesine geçen Doğa Koleji Kdz Ereğli Kampüsü, 9 dönüm arsa üzerinde 20 bin metrekare alana kurulu en son teknoloji ile donatılmış derslik ve uygulama alanlarıyla bölge halkına eğitim imkanı sunuyor. Bünyesinde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olmak üzere 5 farklı okul bulunan 1000 öğrenci kapasiteli kampüste yarı olimpik yüzme havuzu, uluslararası standartlarda spor salonu, 500 koltuk kapasiteli konferans salonu, paten salonu, kodlama-robotik atölyesi, dans salonu, müzik ve resim atölyeleri, orkestra odaları bulunmakta. Kampüste yer alan Doğa Koleji Konseptine uygun yeşil alanlar ile öğrenciler yalnızca akademik olarak değil, sosyal olarak da tam donanımlı yetişme imkanı bulmakta.

33 yıllık tecrübesi ile yeniliklerine yenilik katan, eğitimde ilklerin adresi olan, başarıları ile anılan Doğa Koleji eğitimden kazandığını yine eğitime yatırması ile de bölgede örnek okul.

Doğa Kolejine uğramadan karar vermeyin.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.