3 pozitif toplam 5 vaka...

Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Gündem Yayın: 28 Haziran 2020 - Pazar - Güncelleme: 28.06.2020 23:12:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 3'ü pozitif çıkan 5 hasta Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Alınan bilgilere göre bir süredir vaka görülmeyen ilçede, Ereğli Devlet Hastanesi'nde yüksek ateş, öksürük ve nefes darlığı gibi çeşitli nedenlerle 5 kişi başvurdu. 5 Kişiden 3'ünün gelen test sonuçları pozitif çıktı. Diğer iki kişinin ise sonuçları bekleniyor.

Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi'nde yatırılan 5 kişinin tedavilerine başlandı. Öte yandan önceki gün Kdz.Ereğli'den vatani görevini yapmak için ayrılan bir askerin testi de pozitif çıktı. Durum yetkililere ve askere bildirildi.

Bir süre önce testi pozitif çıkan ve yoğun bakımda tutulan Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi'nde görevli servis hemşiresinden iyi haberler geldi. Bir süre hizmet ettiği serviste tedavi gören ve durumu ağırlaşınca da Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen hemşire servise alınmıştı. Taburcu edilen servis hemşiresinin durumu iyi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.