29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Halk Koşusu düzenlenecek...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Halk Koşusu” düzenlendiği bildirildi.

Gündem Yayın: 27 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 27.10.2020 14:19:04
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 28 Ekim Çarşamba gerçekleştirilecek koşunun saat 12.00’de başlayacağı belirtildi.

İlçe Kaymakamlığı koordinesinde; Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılacak yarışların Balı Mahallesindeki (Sanko) Çimento Fabrikası önünden başlayacağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Tüm vatandaşların katılabileceği koşulara katılacak olanlardan ‘Koşabiliyorken koş’ formu, yarış günü görevlilere teslim edilmelidir. Erkeklerde saat 12.00’de çimento fabrikası önünden baxşlayacak yarışmalar, Kadınlarda ise 12.15’de, eski hastaneler kavşağındaki çavdarlı Köyrüsü üzerinden başlayacak. Erkekler ve kadınlarda da; Genel Klasman, 40 yaş üstü 40 yaş altı kategorilerinde yarışmalar yapılacak. Yarışmalarda ilk üç dereceye girenlere madalya, başarı belgesi ve hediyeler takdim edilecek. Ödül töreni, 28 Ekim’de yarışmaların bitiminde İnönü Parkı’ndaki Çelenk Sunma töreninde verilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.