Gençlerin ilk oyları ŞAHİN’e…

Asayiş Yayın: 27 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 27.01.2019 22:41:12
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

31 Mart seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan 50 genç Erol Şahin’den başka oy verecek kişi kalmadığını belirterek söz verdi: “İlk oyumuz dürüst aday Şahin’e…”

Ak Parti Seçim Koordinaston Merkezinden gönderilen habere göre AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını olağanüstü bir gayret ile sürdürdüğü bildirildi. 

Ereğli İlçe Teşkilatı önünde Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’ın yanı sıra İl Teşkilatı, Ereğli Belediye Başkan aday adayları ve tüm partililerin katılımı ile seçim startını vererek sokağa inen Erol Şahin, şehir merkezindeki esnaf ziyaretlerini sürdürürken, dün akşam da 50’nin üzerinde gençten davet aldı.

Hamzafakıhlı Mahallesinde toplanan ve seçimde ilk defa oy kullanacak olan 50’nin üzerindeki gencin daveti üzerine mahalleye giden Erol Şahin burada büyük bir heyecan ve ilgi ile karşılandı.

31 Mart seçimlerinde ilk defa sandık başına giderek oy kullanacak olan gençler, Erol Şahin’i “İlk oylar Şahin’e” sloganı ile karşıladılar.

Gördüğü ilgi ve alaka karşısında heyecanını gizleyemeyerek duygusallaşan Erol Şahin, “Ben bu gençleri sırtımda taşırım. Ne mutlu ki bize memleketine ve davasına sahip çıkan bir gençliğe sahibiz” dedi.

Gençlerle tek tek tokalaşarak onları öpen Erol Şahin, saatlerce gençleri dinledi…

31 Mart seçimlerinde ilk defa oy kullanacakları heyecanlı olduklarını vurgulayan gençler, kişisel ve toplumsal sorunları ile beklentilerini Erol Şahin’e anlattılar.

Belediye Başkan aday adaylarından eski Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ile Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş’ın eşlik ettiği Erol Şahin gençlere istihdam ve sosyal belediyeciliğe yönelik projelerini anlattı.

Ereğli Belediyesinin gençlere büyük bir önem vereceğini vurgulayan Şahin, “Biz göreve geldikten sonra da sizleri dinleyip sizlerin öneri, fikir ve görüşlerini almaz isek, sizlerle istişarede bulunmaz ise başarılı olamayız.

İlk hedefimiz bu gençliğe ekmek kapısı kazandırmak…

Ben burada sizlerin gözünüzdeki pırıltıyı, heyecanı gördüm. İnanın bu beni çok mutlu etti.

Siz ki beni bu akşam burada böylesine heyecan ve pozitif bir enerji ile karşıladınız, 31 Mart’tan sonra da ilk ziyaretimi sizlere gerçekleştireceğim ve belediyeyi birlikte yürütmek adına sizlerle program yapacağım” dedi.

Ereğli’de oy verecek dürüst ve düzgün bir adayın kalmadığını, Şahin’den başka  kimseye oy vermeyeceklerini belirten gençler, “Burada şu an farklı siyasi görüşe sahip arkadaşlarımız var. Ama 31 Mart’ta biz siyasi görüşlerimizi bir tarafa bırakıp Ereğli’nin geleceği için size oy vereceğiz” dediler.

Erol Şahin gençlerin bu sözüne alkış ile cevap verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.